Statisterne’s Statisme

Vi er en gruppe mennesker i den bedste alder, fra rundt omkring i Danmark, primært øerne.

 
Selve navnet Statisterne burde sige sig selv, men nok mest fordi vi tit føler os som en Statist når alle nørderne går amok med deres bots så … er vel egentlig bare et dansk-klingende ord for noob, hvis vi ser bort fra at det ikke er selvforskyldt
Vores store hobby er LAN parties rundt omkring i landet. Vi drager somregel afsted i fællesskab med det formål at have det sjovt og deltage i så mange konkurrencer så muligt
Vi er ifærd med at oparbejde klanen til noget regelmæssigt online action også, men da alle har travlt er det gerne LAN’s der får folk til at troppe op.

Et par af os går for at være ”hajer” på nogle områder. Det gode opvejer det dårlige så i det store hele er vi bare en broget folk der ved hjælp af en god portion sort humor og optimisme deltager i alt mellem himmel og jord uanset skill.

Jo flere jo bedre, hvilket gør det nemmere at deltage i hold konkurrencerne, så hvis du har mod på det så kom frisk med en ”ansøgning”.
Vi er allesammen voksne mennesker, så folk uden fornuft har ingen interresse og skulle man alligevel gå hen og kvaje sig er der kun en løsning … nemlig kvajebajr til næste arrangement.